Kik vagyunk?

A családi vállalkozás új őrlő hengerek forgalmazásával és azok teljeskörű felújításával foglalkozik, továbbá a növényi olaj- és állati fehérje feldolgozó iparágakban használt, magas korrózió- és kopásálló pótalkatrészek tervezésével és gyártásával csigás présekhez. A T-1 Ada dinamikusan fejlődő vállalkozás: a magas minőségi kritériumok és a széleskörben való alkalmazhatóság termékeinket versenyképessé teszik a világ minden pontján.

Vállalati célként és küldetésként a hosszútávú üzleti kapcsolatok létrehozását fogalmaztuk meg, amely a termelés tekintetében hatékonyság növekedést eredményez, továbbá kiváló minőségű végterméket garantál.

Minőségi szabványok

TÖBB MINT 30 ÉVE EGYÜTT AZ ÜGYFELEINKKEL

Erős alapokra helyezett szakértelem, a legmodernebb gyártási eljárások, valamint a cégünket erősítő munkavállalók három évtizedre visszanyúló szakmai tapasztalatai garantálják a kopó alkatrészek magas precizitását és hosszú élettartamát, amelyeket az Ön fejlődésének szolgálatába állítunk.

A T-1 Ada világviszonylatban a vezető vállalkozások egyike a csigás prések kopó- és pótalkatrészeinek gyártásában és tervezésében.

A Quadrotex Kft. a T-1 Ada kizárólagos képviselője Magyarországon.

Quadrotex Kft.

6725 Szeged, Kálvária sgt. 87/A., Hungary

Tel: +36 62 434 149, +36 62 434 369
Fax: +36 62 434 995

e-mail: quadrotex@quadrotex.hu